top of page

MITEN MOBIILI INFOSCREEN TOIMII?

Mobiili Infoscreen on näyttöjen ja kuulutuksien ohjausjärjestelmä. Se toimii oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja vain halutussa suunnassa.  Näyttösi näyttävät juuri oikean viestin oikeassa paikassa. Voimme valita tarkan paikan (jopa tien risteysalue), kyseisen alueen koon ja suunnan mukaan triggeröidyn viestin, joka voi olla kuulutus, kuva, www-sivu/somefeed kuten twitter tai instagram tai video.

 

Voit hallita kaikkia (1-satoja) infonäyttöjäsi yhdestä paikasta etänä. Näytöt hakevat automaattisesti datakeskukselta mahdollisia uusia viestejä, ja näin etänä muutetaan sisältöä.  Kyse on viestiesi automatisoinnista ja älykkäästä käytöstä. Näytöt voidaan kategorisoida eri tiloihin ja toimintoihin, kalenterin mukaan, kellonajan mukaan, paikan mukaan (GPS), napilla muuttaa viestiä pikaisesti. Voit näyttää somefeediasi; kun päivität instagrammiasi tai twitteriäsi, näyttävät infonäyttösi uusimman postauksesi automaattisesti.

UUSI ANSAINTAMAHDOLLISUUS VAI PAREMPAA PALVELUA ASIAKKAILLESI?

Turistibussien tyylisiä tietoja vai paikkasidonnaista mainontaa? Kun pysäkin läheisyydessä on museo, kahvila, tms paikallinen kivijalkaliike, voit juuri tämän liikkeen kohdalla/läheisyydessä tiedottaa ks yrityksestä. Vaikkapa oikealla 100m päässä avattu uusi xyz-niminen  kahvila, tule käymään!  Ks pysäkin kohdalla voidaan näyttää kahvilan tarjous.

 

Käytä nykyisiä tai uusia edullisia tv- tai tietokonenäyttöjä. Lisäämme niihin pienen tietokoneen, joka on internettiin yhteydessä. Näin pääset kustannustehokkaasti hallitsemaan ja muuttamaan näyttöjesi sisältöä. Ulkoa tuleva data, kuten vaikka lämpötila-anturi, videokameran laskema lukema, (kassa)tietokannan data muuttaa vaikka hintanäyttöä automaattisesti.

 

Onko sinulla bussi, vene, laiva, taksi,  jonka sijaintipaikan mukaan haluat näyttää juuri siinä kohdassa tietyn viestin? Onnistuu. Kuulutuksilla, videoilla, kuvilla, www/somefeedilla.

HINNOITTELU

Ostat kuukausihintaista palvelua sekä kerta-asennuksen kauttamme tai huoltonne opetetaan asentamaan  tarvittavat laitteet. Budjetaarisesti näytön järjestelmä maksaa kuukausittain 80-120eur/näyttö. Asennus tuntihintaan, esimerkkinä bussin kaksi näyttöä asennetaan päivässä.

 
In a Meeting

MIKÄ FIRMA?

IT-R.fi Oy tuottaa ohjelmistoja, RPA/Robotic Process Automation-automaatiota ja servereiden muuttamista pilveen, kutsuautomaatiota busseille, älykästä infonäyttöjen hallintaa. Espoolainen yritys vuodesta 2014. Olemme verkostoituneet ja edustamme Quickfox Technologies-yhtiötä.

Contact

PUOLEN TUNNIN INFOPAKETTI

Thanks for submitting!

Kutsu luoksesi tai Teams-videopalaverilla.

Riihiniityntie 69a, 02620 Espoo

info@it-r.fi

044 7376071

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page